Over mij


In 2011 startte ik (Geerke van der Bruggen) Brug in Bedrijf. Meestal werk ik alleen, maar steeds vaker zoek ik de samenwerking met andere zelfstandigen. Ik heb verschillende goede schrijftrainers en tekstschrijvers in mijn netwerk. Brug in Bedrijf staat als onderwijsinstelling in het CRKBO-register. Mijn trainingen en coachingstrajecten zijn daarom vrijgesteld van btw.

Opleidingen

Vanaf 1999 studeerde ik Nederlandse Taal en Cultuur en Literatuurwetenschap aan de Universiteit Utrecht. Beide studies rondde ik in 2004 cum laude af. Daarna haalde ik mijn eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands en werkte ik een paar jaar als docent Nederlands. Het trainersvak leerde ik bij een gerenommeerd trainingsbureau.

Didactische ervaring

Inmiddels heb ik ruime didactische ervaring, zowel binnen als buiten het onderwijs. Als trainer heb ik veel oog voor de behoeften van de deelnemers. Ik vind het belangrijk dat de training ze echt verder brengt in hun praktijk. Mijn trainingen zijn interactief en praktijkgericht en daardoor altijd ‘op maat’. Bovendien ontvangen alle deelnemers gerichte persoonlijke feedback, zodat ze inzicht hebben in hun eigen schrijfsterktes en -valkuilen.

Mijn trainingen gaan over tekst en strategisch denken. Ik leer professionals hun overtuigingskracht te vergroten. Deels door betere teksten te schrijven, maar ook door zich meer bewust te zijn van wat er bij de lezer speelt. Ik gaf trainingen aan uiteenlopende organisaties, zowel profit als non-profit. In eigen opdracht en in samenwerking met trainingsbureaus PBLQ-ROI en Ludens Talentontwikkeling.

Publicaties

Daarnaast werk ik als zakelijk tekstschrijver en communicatieadviseur. Ik publiceer geregeld over teksten in het juridische domein, met name over rechterlijke uitspraken. In april 2015 werd een van mijn artikelen gepubliceerd in het Nederlands Juristenblad. Enkele blogs staan online op het NJBlog. Het is mijn missie om hoogopgeleide experts zoals juristen te helpen toegankelijker teksten te schrijven.

 

Afhandeling klachten

Als erkende onderwijsinstelling heeft Brug in Bedrijf een klachtenprocedure en een klachtencommissie.

 

Privacyverklaring

Wil je weten hoe Brug in Bedrijf met uw gegevens omgaat? Lees het in onze privacyverklaring.